Eierwrap met spinazie en feta
Ingrediënten
200 gram verse bladspinazie
2 olijven in smalle ringetjes gesneden
4 zongedroogde tomaatjes
½ fijngesneden rode paprika
¼ avocado
80 gram feta verkruimeld
2 eetlepels pijnboompitten (even roosteren in een droge koekenpan)
1 eetlepel honing
Zout
Peper
1 el olijfolie
Bereiding:
Kluts de eieren, breng op smaak met iets zout en peper. Doe een paar druppels olijfolie in een koekenpan. Bak, aan twee kanten, een dunne omelet van de eieren. Leg deze op een bord.
Bak de ½ fijngesneden rode paprika in een klein beetje olijfolie en voeg de gesneden olijven, de zongedroogde tomaatjes, de pijnboompitjes en de verkruimelde feta toe. Even zachtjes garen. Voeg de bladspinazie toe en bak mee tot deze geslonken is. Breng op smaak met zout, peper en honing.
Vul de eierwraps met dit mengsel, een reepje avocado en rol deze op. Serveren op een mooi bord met een tomatensalade.