Mijn nieuwe website…!

 

Karen Wortel

Karen Wortel, Gewichtsconsulent

Ik ben Karen Wortel (What’s in a name…?) en zo blij en trots… mijn nieuwe website is gelanceerd! Vol  enthousiasme heeft Roeland van Zoelen mij geweldig geholpen met de bouw van mijn nieuwe website www.zekerslank.nl. Nu ben ik vindbaar en bereikbaar voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen. Zelf ben ik enorm gemotiveerd en zit vol energie om je te begeleiden naar een gezond gewicht wat bij je past.  En belangrijker, wat bij je blijft. Afvallen lukt meestal wel, maar dat vasthouden, hè? Ik ga je helpen en ondersteunen.

 

Calorieën zijn geen beestjes die ’s nachts je kast in kruipen en je kleren kleiner maken. Ik help je inzicht te krijgen in wat je eet.

Mijn motto: ‘Als je weet wat je eet, kun je eten wat je wilt!’

Tot gauw!