Karen Wortel

 Karen Wortel, Gewichtsconsulent Natuurvoedingscoach

Onze huidige voeding is veelal bewerkt en vaak kunstmatig samengesteld. Evenwichtige en gezonde voeding wordt daarom steeds belangrijker. Niet alleen voor mensen met overgewicht, maar voor iedereen die een druk leven leidt en zich afvraagt hoe je een gezonde maaltijd op tafel zet.

Als gewichtsconsulent verstrek ik informatie over gezonde voeding, de bereiding en samenstelling van voedingsmiddelen, zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken.

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake van ongeveer 60 minuten bespreken we je huidige voedingspatroon en word je gemeten en gewogen. Ook zal ik je vragen om van te voren een voedingsdagboek bij te houden. Het zal duidelijk worden wat ik voor je kan betekenen en met welk doel je komt. Dit kan zijn afvallen, maar ook vele andere vormen van gewichtsbeheersing zijn van invloed op je gezondheid.

Aan de hand van je verhaal en je doel stel ik een persoonlijk voedingsadvies samen, op basis van de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

Vervolgconsulten

Er zullen 4 vervolgconsulten worden ingepland. Het eerste vervolgconsult vindt plaats na ongeveer 1 week, de volgende 3 elk na ongeveer 2 weken.

Tijdens deze consulten leer je gezondere keuzes te maken door te begrijpen welke productinformatie op verpakkingen staat. Ook wordt de werking van de stofwisseling duidelijk en leer je hoe je je lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging. Je krijgt advies over mogelijkheden voor ontbijt, lunch, diner en gezonde tussendoortjes. Daarbij rekening houdend met het gestelde doel.

Er wordt een gedegen en volledig voedingsadvies gegeven, met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken. Tijdens elk consult is het meten van je gewicht en vetpercentage belangrijk. Daarnaast evalueren we telkens het voedingsadvies.

Het is van belang samen een voedingspatroon te ontwikkelen wat bij je past en goed is vol te houden, ook op de lange termijn. Heb je je doel bereikt dan is het cruciaal dit vast te houden, zonder jojo-effect of gestage gewichtstoename.

Voedingscoaching € 185,00

Intakegesprek en 4 vervolgconsulten

Intake gesprek € 60.00

Vervolgconsulten € 35,00

Voedingscoaching in combinatie met Cryolipolyse Compleet € 395,00

 • PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

  Een persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op uw lichaam en uw leven. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat, wat ook werkt op de lange termijn.

 • GEZONDE VOEDING

  Ik begeleid u naar een nieuwe en voor u haalbare levensstijl. Gezonde voeding als uitgangspunt. Het resultaat: uw lichaam is in balans, u blijft slank en voelt zich fit en gezond.

 • WAT KAN IK ETEN

  Als je weet wat je eet, kun je eten wat je wilt!

 • U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

  Zeker Slank begeleidt u van begin tot eind, maar ook daarna.